نظرات چه تاثيري روي سئو دارند و چطور نظرات سايت خود را افزايش دهيم؟

ساخت وبلاگ

از طرفي اگر از سيستم نظر دهي گوگل پلاس (google +) استفاده مي کنيد، همانطور که در مطلب گوگل پلاس و تاثير آن بر سئو سايت سايت گفتيم نظرات مي توانند به بهبود seo شما کمک کنند.

يکي از فوايد کلي بخش نظرات، بالا بردن فعاليت کاربران درسايت است که در ادامه در مورد آن بيشتر صحبت خواهيم کرد.

فعاليت کاربران و مخاطبان سايت چه سودي براي شما دارد؟

تاثير فعاليت کاربران روي سئو سايت

 

تاثير نظرات بر روي سئوگوگل هيچ وقت به طور دقيق همه فاکتور هايي که براي او اهميت دارند را اعلام نکرده است، ولي يکي از قوي ترين احتمالات در خصوص اين موتور جستجو قوي اين است که گوگل همه چيز را با هم در نظر مي گيرد. ولي اصلا نيازي به شک کردن در اين خصوص نداريد که وقتي سايت يا وبلاگ شما بازديد کننده هاي زيادي داشته باشد که به طور مستمر نظردهي مي کنند و فعاليت زيادي در سايت و يا در فضاهاي مجازي شما دارند گوگل مطالب و سايت شما را مفيد تشخيص مي دهد. از طرفي هر نظري که در زير مطالب شما اضافه مي شود، باعث ايجاد تغيير در صفحه شما مي گردد و گوگل به اين قضيه به چشم يک تازه سازي نگاه مي کند و اين موضوع را دوست دارد.

 

ساختن يک فضاي صميمي براي گفتگو

استفاده کردن از بخش نظرات باعث مي شود که سد بين کاربران و شما شکسته شود و مخاطب به صورت مستقيم با مطالب شما ارتباط برقرار کند و اسم سايت شما در ذهن کاربر جاي خود را باز کند. زماني که يخ کاربران براي فعاليت در سايت شما شکسته شود، آنها به راحتي مي توانند که سوالات خود را از شما بپرسند و خواسته هاي خود را مطرح کنند که اين موضوع براي خود مخاطبين شما نيز مفيد است.

بالا رفتن اعتبار سايت و نويسنده

 

زماني که تعداد ديدگاه هاي مقالات شما بالا مي رود و تعمل کاربران با شما افزايش پيدا مي کند سايت شما معتبر تر و نويسنده هاي شما محبوب تر و حرفه اي تر به نظر مي رسند و همين موضوع به طور کلي اعتبار سايت و تيم شما را افزايش مي دهد.

همچنين من به عنوان يک نويسنده مي توانم بگويم که نظر دهي کابران و خواننده ها براي کسي که آن محتوا را توليد کرده است نشان دهنده ي توانايي او در همراه کردن مخاطب با خودش است که اين موضوع نيز ارزش زيادي دارد.

در ادامه به بررسي راههايي مي پردازيم که به شما کمک مي کند تا فعاليت کاربران و مخاطبان خود را در بخش نظرات افزايش دهيد.

10 راهکار عملي براي بالا بردن فعاليت کاربران و مخاطبان در قسمت نظرات سايت

1- سئو سايت خود را بهبود دهيد.

اولين قدم براي اينکه فعاليت کاربران را در وب سايت يا وبلاگ خود افزايش دهيد اين است که راه را براي رسيدن آنها به مطالب خود هموار کنيد. براي اين کار شما اول از همه بايد از ايندکس شدن سايت و مطالب خود در گوگل اطمينان پيدا کنيد و سپس موارد و نکاتي که به بهبود سئو و در نتيجه بهتر شدن جايگاه شما در صفحه نتايج موتور هاي جستجو مي شود را به کار ببريد. همچنين شما مي توانيد مطالب خود را از طريق شبکه هاي اجتماعي ارتقاء و ترويج دهيد و افراد بيشتري را وارد سايت خود کنيد. 

براي بهبود سئو ساي خود مي توانيد از آموزش هاي 100 درصد رايگان پونه مديا در "مطالب آموزش سئو" استفاده کنيد

2- تنظيمات بخش نظر دهي سايت يا وبلاگ خود را به سمت ساده تر شدن ببريد.

نظر دادن و نوشتن ديدگاه براي مخاطب شما يک کار زمانبر است و هر عامل مزاحمي مي تواند او را از انجام اين کار منصرف کند. به همين دليل شما بايد تا حد امکان امکان نظر دهي را براي کاربر خود آسان کنيد. مواردي مانند استفاده از ابزار CAPTCHA براي مطمئن شدن از اين که کاربر انسان است، گرفتن اطلاعات زياد و بي ربط براي نظر دهي باعث مي شود که کاربر از نظر دادن صرف نظر کند و حتي اگر قصد فعاليت در سايت شما را داشته از خواسته خود پشيمان شود. 

نکته اي که در اين ميان بايد در نظر بگيريد اين است که اگر به دام ربات هاي پيام گذار که قصد گرفتن بک لينک از سايت شما با گذاشتن نظر را دارند بيوفتيد، ممکن به دليل زياد شدن لينک هاي خارجي و يا لينک هاي خارجي بي کيفيت گوگل شما را اسپم تشخيص دهد و توسط گوگل پنالتي يا همان جريمه شويد. براي مقابله با اين مشکل مي توانيد مطلب پنالتي گوگل چيست و چطور از پنالتي شدن جلوگيري کنيم؟ را مطالعه کنيد و راهکارهاي مناسب را پيدا کنيد.

3- نگران انتشار لينک هاي واقعي نباشيد.

لينک سازي يکي از روش هاي موثر در سئو است که اگر به درستي انجام شود باعث بهبود جايگاه شما در صفحه نتايج گوگل و بالا رفتن اعتبار شما پيش گوگل مي شود. پس در صورتي که يک کاربر واقعي بعد از گفتن يک حرف حساب در قسمت نظرات، لينک منبع حرف هاي خود را مي گذارد (يا به هر دليلي لينک مرتبط و معتبر براي شما مي گذارد) شما لازم نيست حالت دفاعي به خود بگيريد و لينک او را حذف کنيد. در صورتي که سئو وب سايت شما در شرايط بسيار حساسي قرار دارد شما مي توانيد از دستور نوفالو (nofollow) براي لينک هايي که در بخش نظرات داده مي شود استفاده کنيد.

4- از مخاطبان و کاربران خود نظر خواهي کنيد.

شما بايد زماني که براي وبلاگ يا سايت خود مطلب و محتوا توليد مي کنيد چهره ي يک عقل کل را به خود نگيريد، چون هيچ کس نسبت به چنين چيزي احساس خوبي ندارد. پس بهترين کار اين است که فضاي وبلاگ و مطالب سايت خود را به يک محيط دوستانه که محل به اشتراک گذاري اطلاعات است تبديل کنيد. فروتن بودن و صميمي بودن شما در زمان نظر خواهي از کابران باعث مي شود که آنها با روي گشاده نظرات خود را براي شما بنويسند و تجربيات خود را براي شما بازگو کنند.

شما مي توانيد از آنها درخواست کنيد که سوالات خود را از شما بپرسند، ولي به ياد داشته باشيد که شما نيز بايد حتما به اين نظرات پاسخ دهيد تا رابطه ي دو طرفه خود را با کاربران حفظ کنيد.

 

5- بحث خود را با پرسيدن سوال شروع کنيد.

سوال پرسيدن يکي از راههاي موثر براي بالا بردن فعاليت کاربران است، چرا که اگر بخواهيم از دريچه روانشناسي به اين موضوع نگاه کنيم مي توانيم بگوييم: "سوال به ذهن قلاب مي شود." و اين قلاب شدن باعث مي شود که مخاطب بيشتر با مطلب شما درگير شود و همراهي بيشتر از خود نشان دهد.

البته بايد به ياد داشته باشيد که سوال خود را با يک لحن دوستانه بپرسيد و نگذاريد اين حس در مخاطب شما بوجود بيايد که در حال امتحان دادن است، چون اين موضوع حسي خوبي به او القاء نمي کند. همچنين سوال شما بايد ساده و مختصر باشد و در زمان طراحي آن شخصيت خوانندگان آنرا مد نظر گرفته باشيد.

شما مي توانيد با ضخيم کردن و بالا بردن فونت سوال آنرا بهتر در معرض ديد قرار دهيد.

6- به ديدگاه ها و نظرات کاربران خود پاسخ دهيد.

يکي ديگر از موارد تاثير گذار روي ميزان فعاليت و نظر دهي کاربران وب سايت شما اين است که "شما" به نظرات داده شده پاسخ دهيد. چرا که به اين صورت به مخاطباني که نظر داده اند ارزشگذاري کده ايد و به بقيه کاربر هايي که تا به حال نظراتشان را باشما در ميان نگذاشته اند اين اميد را مي دهيد که در صورت نظر دادن، سوال پرسيدن و... جواب آنها به صورت کاملا دوستانه و محترمانه داده مي شود. همين موضوع باعث بالا رفتن نرخ مشارکت کاربران در سايت شما مي شود.

از طرفي شما به عنوان متخصصي که يک محتوا توليد کرده است، بايد بتوانيد به سوالاتي که در آن خصوص پرسيده مي شود پاسخ دهيد و جايگاه خود را به عنوان يک متخصص حفظ کنيد تا اعتبار حرف شما لطمه اي نبيند.

نکته ي ديگري که بايد در نظر بگيريد اين است که شما بايد جواب هاي خود را به صورت منظم، مفصل و کاملا صحيح بدهيد و از او به خاطر نظر دهي و فعاليتش تشکر کنيد. 

ممکن است که کسي در زمينه ي محتوايي که قرار داده ايد به شما نقدي وارد کند و از شما ايراد بگيرد، در چنين شرايطي شما بايد ايراد او را بررسي کرده و اگر وارد بود، مشکل خود را اصلاح کرده و از او تشکر کنيد؛ اگر ايراد او نا به جا بود و نقد بيهوده اي انجام داده بود نيز سعي کنيد با منابع و دليل هاي معتبر، کاملا محترمانه و با روي خوش موارد صحيح را به او نشان دهيد.

همه ي اين کار ها باعث ايجاد حس خوب در مخاطب شما مي شود و نام شما و ساييتان در ليست خوب هاي مغز او جا خواهد گرفت.

7- خودتان شروع کننده يک مکالمه باشيد.

هميشه اولين افراد براي ديدگاه گذاشتن مقاومت مي کنند، ولي زماني که متوجه شوند که اولين نيستند اين مقاومت در اين افراد شکسته مي شود و تشويق مي شوند که نظر خود را نيز اعلام کنند. پس بهتر است که اولين نفر شما باشيد و خودتان شروع کننده يک بحث در قسمت نظرات باشيد. همچنين شما مي توانيد بين خودتان و مخاطبان يک روند سوال و جواب راه اندازي کنيد تا ساير افرادي که در زمينه بحث اطلاعات مفيد دارند را تحريک به پاسخ دادن کنيد و به اين صورت آمار نظرات خود را بالا ببريد و اين روند را بين مخاطبان خود حفظ کنيد.

8- از کاربران فعال خود قدرداني کنيد.

به عنوان مثال از محصولات و خدمات خود به عنوان جايزه براي افرادي که بيشترين مشارکت را در بخش نظرات داشته اند در نظر بگيريد و به اين صورت به آنها انگيزه بدهيد. در صورتي که امکان هديه يا جايزه دادن نداريد، مي توانيد از افراد فعال در وب سايت خود قدرداني کنيد.

شما با اين کار مي توانيد افرادي که در بخش نظرات فعاليت دارند را فعالتر کنيد و به آن ها ارزش بدهيد.

9- نظر اول را از دوستان و همکارانتان بگيريد.

همانطور که در روش هاي قبل گفتيم، اولين نظر در بخش ديدگاه ها سخت ترين مرحله بالا بردن تعداد نظرات است. ولي بعد از اولين نظر، بيشتر افرادي که دوست نداشته اند نفر اول باشند با خيال راحت نظر مي گذارند. به همين دليل شما مي توانيد مقاله ها و مطالب خود را در اختيار دوستان و همکاران بگذاريد و از آنها بخواهيد نظرشان را براي شما بنويسند و به اين صورت بحث را آغاز کنيد.

10- گزينه ي عضويت در خبرنامه را وب سايت خود قرار دهيد.

در انتهاي هر مقاله کليد عضويت در خبرنامه قرار دهيد و با استفاده از طراحي وب سايت حرفه اي، طراحي گرافيکي اصولي و خلاقانه و يک متن call to action حرفه اي در پايان هر مطلب از خوانندگاني که از محتواي شما راضي بوده اند بخواهيد تا براي دريافت مطالب مشابه عضو خبرنامه شما شوند. همچنين شما مي توانيد انگيزه مخاطبان خود را براي عضويت در خبرنامه با برنامه هاي آموزشي رايگان بالا ببريد تا به اين صورت کم کم طرفداراني وفادار و فعال پيدا کنيد.

حرفِ آخر

ممکن است به اين موضوع برخورده باشيد که تعداد نظرات سايت شما با وجود تعداد کاربر و بازديد کننده بالا، پايين است. (پيچيدگي جمله را ببخشيد، ولي افراد فعال در زمينه سئو حرفه اي اين موضوع را کاملا درک مي کنند) در اين صورت بايد راه نظر دهي را براي کاربران و مخاطبان هموار کنيد و آنها تا حد امکان تشويق کنيد تا فعاليت خود را بالا ببرند.

بالا بردن آمار نظر دهي کاربران يک مهارتِ وابسته به تجربه است و ممکن است همه ي افراد روش هاي خاص خود را داشته باشند، پس خوشحال مي شويم که تجربيات شما را در اين زمينه بشنويم.

سئو سایت | طراحی فروشگاه اینترنتی...
ما را در سایت سئو سایت | طراحی فروشگاه اینترنتی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : پونه poonehmedia بازدید : 79 تاريخ : پنجشنبه 3 آبان 1397 ساعت: 16:25